kiosk and vitrines

 

This installation avoids to be a mere showcase. Instead of dressing the kiosk, trying to attract visitors, a turn backwards is proposed.

The kiosk is shown as it really is, a framed empty space.

But the big mirror and aluminum surfaces seek the fusion of that space with the context, the city and the itineraries of the passers, accompanying them in their day to day.

The vitrines are transformed in movie screens, playing a video  which shows the transformation of the kiosk.

Visual games, reflections, transparencies and looks towards oneself and towards the city are suggested...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

project: kiosk and vitrines designregio kortrijk

team: de baes , rijsbrecht verschaffelallaert aluminiumagc glass and deknudt mirrors

location: kortrijk, belgium

status: ephimeral 

year: 2015

program: installation